Get to know me

Hi, ik ben Thierry Toebat

Met al 26 jaar passie voor het kappersvak ben ik de trotse eigenaar van ons salon sinds 1998. Hoewel we nog steeds op dezelfde vertrouwde plek in Geluwe zijn, hebben we ons salon in de loop der jaren flink uitgebreid. Als educator blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends, zodat ik jou steeds de meest moderne en stijlvolle looks kan bieden.

De T van Thierry staat voor talentvol maar nog meer de T van trots. Trots als coach en aanvoerder van dit fantastische team. Thierry staat al 25 jaar in zijn eigen kapsalon. Thierry zit meestal op zijn gouden krukje, met zijn gouden handen en zilveren scharen in je haar.

Knippen, kleuren en mensen gelukkig maken zijn niet zijn enige passie. Hij is ook zot van kunst en zou in de toekomst graag meer tijd hebben om artistiek te schilderen.

Thierry wil zich blijvend specialiseren in haarkleuringen, nieuwe tendensen en verfrissende stijlen. Hij houdt er ook van om anderen les te geven en zijn gedrevenheid en hartstocht voor het vak te delen.

Haarkleuringen

Ons salon excelleert in haarkleuringen, waarbij we met zorg geselecteerde tinten werken om jouw look te versterken. Laat ons je betoveren met prachtige kleuren die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Make-overs

Ervaar een totaaltransformatie met ons complete make-overconcept. Van trendy kleding tot perfecte make-up, we bieden een volledige ervaring om jouw schoonheid te accentueren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Ben jij klaar voor een vernieuwde versie van jezelf?

Extensions

Voor wie droomt van weelderig haar, bieden wij hoogwaardige hairextensions aan. Ontdek de magie van volume en lengte, en laat ons je helpen om de weelderige haardos te bereiken waar je altijd al van hebt gedroomd.

Meet the team

Bij New Look draait alles om het team, en we zijn meer dan alleen collega's; we zijn een hechte familie. Pascal, Manon en Justine brengen elk hun unieke talenten en passie voor het kappersvak mee, wat resulteert in een levendige en inspirerende werkomgeving. We zijn er trots op om samen te werken en delen onze creativiteit om jouw schoonheidservaring bij New Look onvergetelijk te maken.

Manon

Wil je een schitterende balayage of nieuwe haarkleuren, dan ben je bij Manon in goeie handen. Door haar kalmte en vakmanschap stelt ze elke klant gerust. Wist je dat zij als kind al haar knipte? Geen enkele pop was veilig voor Manon haar kam, rekkertjes en schaar.

Niemand weet dat zij vroeger iets minder handig was en dat zij ooit een Irish Coffee over haar baas liet vallen. Zou dit de reden zijn dat er in het salon een koffiehoek staat waar de mensen zichzelf kunnen bedienen?

Manon wil zich nog specialiseren in het plaatsen van hairextensions.

Justine

Justine is met haar 20 lentes de jongste van het team. Zij bruist van energie en heeft naast haar kappersopleiding ook al een diploma voor het plaatsen van wimper extensions behaald. Heb je een vroege afspraak geboekt,weet dan dat Justine houdt van rust,sereniteit en stilte. Met andere woorden het zou kunnen dat ze een tikkeltje last heeft van ochtendhumeur. Je haar brushen,je zien genieten van het eindresultaat geeft haar energie die nodig is om er voor de rest van de dag in te vliegen.

Justine wil zich verder specialiseren in keratine behandelingen.

Pascal

Pascal droomde als kind al om kapper te worden. Hij kreeg de kans niet om deze grote passie te volgen.

Toen hij Thierry ontmoette kreeg hij snel een borstel en föhn in de handen geduwd. Hij leerde de knepen van het vak en met succes.

Hairextensions plaatsen, een echt monnikenwerk, is helemaal Pascal zijn ding. Hij plaatst minutieus stukje na stukje waarna je met lang haar het salon verlaat.

Wist je dat Pascal is ook gediplomeerd barbier is?